Skip to main content

Posts

Featured

Travelog Part 6 (Sabah bah)

Assalamualaikum dunia, bangunlah semua...

Lama tidak bersua, hiks. Almaklum le saya seorang yang pemalas. Baiklah menuju ke tajuk album kita, this trip kitaorg pegi Sabah *insert lagu Stacy* tipikal betoi, asal Sabah je lagu Stacy -.- macam la takde lagu lain wakakaka. 



Ahli jemaah majlis, masa ni dekat Tip of Borneo. To le seniors, thank you for being kind to your junior, hihi. 
Okay plan ni start dari zaman Redang dulu, lepas setahun baru lah jumpa balik dengan bebudak ni. So KP kali ini Ejat dan aku uruskan pasal tiket flight. Bapak ah AA ni, delay manjang. Nasib murah, tiket aku dapat dalam RM139 pegi balik. Kisah delay ni dari flight pegi sampai la flight balik, dahla kena extra charges sebabnya airport Sabah tukar pegi terminal baru. Masa memula beli tiket tu flight pegi 0920 a.m (gua memang forever suka flight pagi) sebenarnya nak flight pukul 7 tapi disebabkan pegi bertujuh takut rushing. Pastu kena pulak delay sejam, aku ingatkan flight balik elok je tak delay sekali kena jugak.…

Latest Posts