nasib.baik.or.nasir.baik

      disebabkan projek asas elektronik yang di extend evaluation sampai hari jumaat 18/3/11 so aku dengan kak su bersama basha yang sibuk nak studt kononnya kat ptsl...so kiteorang gerak dalam pukul 10 lebih sampai2 jek terus bukak circuit belum sempat pasang2 nampak pulak daus classmate kiteorang..dia cakap classmate yang lain semua ada kat kafe pusanika kat bawah ptsl..so dengan kelajuan 18 kilovolt aku dengan kak su gerak pegi kafe pusanika...so start lah buat projek....
nilah muka2 yang tahan buat circuit selama berjam2...










   yang aksi2 pelik tu sebab stress circuit tak siap2..ahahha...tengah syok2 buat rifka pulak nak makan so apau pun gerak lah pegi mapley...dah macam pekerja amir ali dah aku tengok apau neh sebab siap bawak kertas order lagi takut lupa sebabnya dia sendiri cakap "aku ni amnesia sikit" 


pekerja amir ali yang tak nak muka dia di exposed

     time lepas apau balik dari amir ali ni yang getir sebab lepas aku dengan aliah gigih buat circuit tu tiba2 test kat power supply banyak yang output tak jadi...aku dah down,,,secara tak sengaja mengalir jugak airmata aku..laju kot airmata aku tu,,memang aku sedih giler2....penat kot..stay sampai pagi nak wat menatang tu..

    last2 dalam pukul 4 dah nak dekat pukul 5 aku,kak su dengan basha gerak balik amin sebab pagi tu kiteorang ada tutor dan kuliah..sampai bilik aku pegi mandi then terus tengok circuit kat bilik basha sebab aku tak nak ganggu ien tido..ien ada fieldwork pagi tu...tengok2 circuit sampai pukul 6 last2 aku terlelap sampai pukul 10 lebih..dah pukul 10 tu apa lagi aku sambung tido sampai pukul 12..eheheh

    then aku mandi2 terus pegi tapau nasi dengan basha,,makan2 sembang2 then pukul 2 tu hujan lebat sangat siap petir2 sekali,,aku ni dahla takut petir so aku lari pegi bilik basha tumpang berteduh..ahahah...aku nak tunggu hujan berhenti tu sampai tertido tengok2 dah pukul 330 then aku siap2 nak pegi lab..

    tunggu bas punya lama dalam pukul 4 lebih baru ada bas...aku pun sepantas kilat dengan kak su naik bas dan otw pegi fac...sampai lab pak arab nasir tu dah terpacak tengah2 classmate aku yang tengah gigih buat circuit,,aku dengan kak su terus pegi kat board then pasang power supply...

        nilah hasilnya...








nilah output yang keluar 

   tau tak pak arab tu cakap apa???

pak arab : i will give all of u 25 marks and if ur output is complete i will give 30 marks..ok???

cam tu lah lebih dan kurang ayat dia,,aku pun tak fokus sangat sebab aku busy dengan circuit aku dengan kak su..dah dia cakap macam tu aku pun ok jelah...yang paling best apau boleh cakap...

apau : baik kite tido jek semalam sebab dapat tak dapat dia still bagi 25 markah...

aku memang sangat agree lah apau punya ucapan tu...lepas tu aku pun blah dengan kak su...thats the end of the day.....

special thanx to my friend that always by my side when im lost...

p/s : again..sayang korang...

    

Comments

  1. hari emo sedunia..x nak macam ni dah!!!!!uwaaaaaaa :P

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts