ending

habis sudah pengajian aku selama setahun bersamaan dua semester...banyak kenangan dengan bebudak kolej,fakulti,persatuan2....pengalaman mematangkan usia..


bertukar


hasilnya








battle lumba kete jugak guna gear auto







huduh muka aku





muka jakun tak penah naik cruise





battle


basha cakap mulut macam lisa surihani




pilot basha


battle main lumba kete guna gear manual



bowlers


having fun with u guys..


sebenarnya duet yang dalam tabung tu aku kumpul since semester dua start..niat memang last sem nanti nak belanja bebudak neh main bowling..tapi aim tu tak berapa nak tercapai sebab ada yang balik awal,,spoket dengan syahmi balik awal,,unta dengan noni tak dapat join..


so yang ikut cuma yus,saril,odok,nani,basha ( ahli baru ting tang ) ien dan aku...kiteorang sampai de mines bak kata odok terus pegi melantak dulu sebab basha dah mengadu kelaparan dan kebuluran...then siap makan2 dan refill tenaga terus gerak pegi bowling..


part yang aku gelak tahap gaban masa odok baling bola tu tapi bola tu bukan pegi kedepan tapi pegi kebelakang..aku memang gelak sampai terduduk kat lantai..dahla masa tu aku basha dengan yus sibuk cerita pasal pengalaman basha baling bola bowling kebelakang tiba2 lak odok praktikkan..lepas odok buat macam tu nani pulak ikut jejak langkah odok..hahha..bola pegi kebelakang...


semester dua habis dengan almost sempurna..tamatlah gelaran junior dan datanglah gelaran senior nanti..terima kasih kawan2 yang aku kenal...terutama roomate aku ien sebab tahan melayan kerenah aku selama setahun,,tak taulah sem depan dapat duduk dengan hang lagi dak..


terimakasih jugak kat abang2 ting tang aku,,best kenal dengan korang semua..kepada kak su..together forever until third year..trademark aku dengan dia..hehe..kepada ejat yang rajin belanja aku..huhu..sem depan belanja lagi...


harapan untuk sem depan adalah nak menjadi yang baik dari sem lepas..hahah..mengurangkan kutukan di blog dan meningkatkan lagi kualiti hidup..ceh...


p/s : menghitung lagi 2 tahun...

Comments

  1. hahaha...odoks x leh blah kot...aku x expect ang gelak guling2 kat blakang pun..hehe..pusing2 tgk..ya rabbi..dah jatuh bawah dowh

    ReplyDelete
  2. hahah..yg odok blh buat muka selamba jek..dy ckp "pengalaman we"

    ReplyDelete
  3. hahaha..aku faham...aku pun rasa pengalaman tu..keh3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts