otak.dah.tepu

hadoii...E.X.A.M F.I.N.A.L dah dekat..aku ni terkedek-kedek lagi studi..masok ye tak jugak..apa nak jadi yana oii....kenapa perlu exam? objektif utama sambung studi bukannya untuk belajar je ke?? bukan untuk ambik exam...so apa kejadahye sistem exam ni diadakan?? sama-sama kita renungkan...dan selamat beramal..

meh teman nak nunjuk ke kome-kome sekalian jadual exam teman..

asas elektronik dan rekabentuk logik
11/04/2011

pangkalan data
12/04/2011

rekabentuk aturcara dan penyelesaian masalah
15/04/2011

matematik 111
18/04/2011

academic communication
21/04/2011

hubungan etnik
25/04/2011

  motif lah paper susah2 dia buat gap dekat2 dan motif lah paper PPU dia buat gap jauh2...haish..tak paham aku..saje nak menguji tahap stress student agaknya....hmm..

     ni ada kisah pasal study week kat matrik dulu....paper bilogy aku ada gap 2hari dan paling best gap 2hari tu hari sabtu dengan ahad so masa pagi yang tak berapa nak pagi tu aku dan 3lagi rumet aku tengah study...tiba2 jek semua otak dah tepu dan tak boleh nak sumbat lagi...kiteorang pun decide nak main sorok2 kat blok...eheh...maka dengan perancangan yang singkat kiteorang pun main sorok2...

    bila dah masuk u ni tak kan lah aku nak ajak ien main sorok2?? ahahah....impossible...pela aku merepek pagi2 buta neh...study memang dah tak masok...otak betul2 tepu dan tepung....

apalah nak jadi dengan aku ni,,belajar malas habiskan duet family jek...sedih la pulak...huhuhu....

p/s : jom tidur..

Comments

Popular Posts