baru.update

Setelah sekian lama aku meninggalkan sangkak sengkek ni sampai berhabuk2 blog ni, hiperbola lah sangat di situ. Aku ada feel nak menaip sebab mok ada tanya aku nape aku dah lama tak blogging..haha,bajet aku ni femes blogger lah kan..tapi terharu lah sebab ada jugak yang sudi baca aku merepek ni.


Permulaan cerita dimulakan dengan kisah pesta konvo, ni bukan nak cerita pasal aku jadi ajk pesta tapi nak cerita pasal kiteorang geng ting tang pegi melawat pesta konvo yang suram tu. Kesian aku tengok pesta tahun ni sebab serius suram giler dahla crowd tak ramai, seponsor pulak kurang. Memang tak best lah, tapi pesta menjadi best bagi aku sebab dapat lepak dengan bebudak yang dah lama tak jumpa.



Alhamdulillah and InsyaAllah like before




aku yang gigih mencari belon angry bird akhirnya jumpa jugak

Tutup kisah pesta konvo sekarang nak cerita pulak pasal malam penutup BMP iaitu bulan mesra pelajar hari sabtu lepas. Penutup berjalan lancar semua ye yang the best part ada perang dectar and seperti biasa kolej amin balik awal. Memang kebiasaan bebudak amin balik awal sebab nak menjaga imej baik kolej.

Yang paling aku tak suka time perang tu PC lagi over dari bebudak, tak reti behave betul. Yang paling malu bila TNC pun turun padang sebab bebudak ni tak nak balik tapi sibuk nak perang. Malu kot sampai TNC pun suruh balik, aku yang still ada kat dectar tu pun rasa malu even bebudak amin semua dah balik. Aku saje je stay lama2 sebab nak tengok zaba perang dengan keris mas.

p/s : jangan nak over sangat.





Comments

Popular Posts