cerita.sabtu

Cerita 22 oktober 2011 bertempat di Kompleks sukan Seremban 2.


Hari dimana aku main buat pertama kalinya permainan yang dinamakan boling padang ataupun nama glam dia lawn ball, sangat teruja main benda alah tu sebab aku dahla tak berapa nak pandai main then training pun selalu datang lambat sebab aku kelas tiap hari habis petang then aku pun tak tau kenapa sejak2 akhir ni tiap hari jumaat mesti je ada talk kat fac yang harus dihadiri =,=" sangat stress disitu.


Ah!! Persetankan itu semua,sekarang nak cerita pasal kemenangan team KAB lelaki dan wanita. Team perempuan menang bergaya lah time kelayakan perempuan dengan semi final sebabnya kiteorang banyak bye sebab banyak kolej tak hantar so laluan nak ke final tu cerah lah even cuaca mendung2. First game lawan dengan ahli kedoktoran KTSN time ni aku jadi lead and siti reserve, seingat aku score KAB time game ni 13 kot. Aku pun tak sure.


Naik semi final KAB lawan KIZ, time ni aku bagi siti main sebab aku tengok siti okay je main. Then KAB menang bergaya dengan score 10-0, then terus pegi final lawan dengan KPZ.  Masa ni aku jadi lead,sangat nebes sebab KPZ ni hantar semua tiga orang budak masum so aku merasa kerdil. Score kiteorang sipi2 je, mula 0-1 then 1-1 then 3-1 then 3-2 then 3-3 then 3-4 then last ends and last draw ball skip import KAB bagi dua mata untuk KAB then menjadikan KAB vs KPZ 5-4. Aku yang agak terpinga2 pelik tengok asal vice skip KAB dah sengih2, baru aku tau yang KAB menang.


Berkongsi kegembiraan time tu team lelaki pun emas lawan dengan KBH 7-4, kiteorang final main serentak. 




*pic kabur sebab yang tukang snap sang pengalah

The end of story is naik je bas terus lelap sampai UKM, satu hari kot kat kompleks tu.

Sekarang nak manja2 dengan projek pulak, buat projek asyik kena rejek je..dahla kena rejek pastu kena ngomel2 pulak tu..

p/s : I write for 'you' to read it.

Comments

Popular Posts