Alhamdulillah.settle

Assalamualaikum semua.


Alhamdulillah semua projek,assignment,kuiz,midsem,presentation untuk semester dah setel. Boleh nangis sambil tepuk-tepuk tangan sebab dah siap semua. Sem ni aku rasa sangatlah hell sebab banyak sangat kerja, ptsl tu dah macam bilik kedua. Malam je pegi library, pagi buta baru balik. Kesian kat roomate aku sebab selalu kena tinggal sorang-sorang. 


Sem ni jugaklah aku ditimpa dugaan dan ujian yang cukup menyentapkan hati aku, akhir-akhir sem ni lah Sony Ericsson aku rosak Acer aku rosak. Sekelip mata je aku dh jadi OTD akhir sem ni. -.-" 


Ni aktiviti aku sepanjang ketiadaan Acer : :



aktiviti paling aku suka!! MAKAN!! time ni makan-makan penghargaan fesi induksi 




cover album -.-'






ni muka lepas jaga checkpoint




majlis MAKAN-MAKAN sukem




klinik kriket

Ni jelah kot aktiviti aku yang ada gambar,hehe. 

Sekarang tengah fokus final, tapi aku dapat rasa yang pointer aku sem ni teruk sebab carrymark aku sangatlah teruk. 

Last from me ni ada sedikit dedikasi untuk someone : :

For my abah : :

Abah, adik mintak maaf sangat-sangat sebab tak dapatkan nak pegang amanah yang abah bagi untuk sem ni. Adik dah kecewakan abah. InsyaAllah adik usaha lagi ye abah. Sayang abah banyak-banyak. 

For my roomate : :

Sorry sebab buat hang rasa alone, aku rasa bersalah sangat kat hang sebab sem ni aku tak banyak luangkan masa dengan hang. Aku tau hang sunyi tapi hang tak cakap, aku mintak maaf ien. Terimakasih kat hang sebab banyak bersabar dengan perangai aku. 

For my PowerRangers : :

Thanks sebab menyenangkan kerja saya by giving your lappy. Terimakasih selalu ada bagi semangat. Wong ai ni de!!!

For my akak : :

Thanks kak su sebab melayan kerenah yana ni yang kadang-kadang annoying. Tahanlah ye lagi setahun, together forever until third year. Tau x? yana lagi sayang kak su dari akak yana sendiri. hahaha kbai.

p/s : aku makin berubah.

Comments

Popular Posts