KSAJ.or.IBSAJ

Assalamualaikum semua!


Actually tarikh kejadian ni dah lama kot,kalau tak salah aku awal bulan Mac hari tu tapi disebabkan aku ni yang mempunyai penyakit malas yang kronik so aku malas nak update blog ni.


KSAJ ni dalam bahasa long dia berbunyi Karnival Sukan Anak Johor, PERMAJ UKM yang start dulu buat mende alah ni. Then tradisi diteruskan dengan UTM pulak, anak Johor UTM buat IBSAJ yang bermaksud Interaksi Belia Siswa Anak Johor *something like that lahh.


Aku sebagai anak Johor ikut jugaklah mende ni and aku wakil badminton even reserved je.



my Team

Kiteorang stay kat Good Hope hotel time tu, memang kena lah dengan nama dia 'Good Hope' hotel,kau datang hotel tu cuma mampu mengharap yang good-good jelah padahal kenyataan nya hampehh. 


budak UKM yang tak pernah jumpa belon gamaknya,haha.


first day perasmian kat depan stadium UTM

kalau nak tengok gambar lagi sila-sila lah jenguk FB or Tweet aku ehh, i malas nak upload kat blog uolls. 

Last word for me, Johor ada stail kan?

p/s : bangga jadi anak Jawa sebenarnya.


Comments

Popular Posts