pra.hari.lahir.kali.ke.2

Assalamualaikum semua :)


As usual, seperti tahun lepas tahun ni aku nak buat list hadiah yang aku nak cuma beza nya aku tak publish kat orang ramai pasal blog kerek aku ni. Then untuk pengetahuan semua-semua yang tersayang i dah tukar link blog okay, hahah*ketawa setan. Dari http://anakjawamelayu.blogspot.com jadi http://makioranghutan.blogspot.com. Jangan tanya kenapa sebab aku ada masalah sikit then tu yang aku tukar *sebenarnya jangan tanya masalah apa bukan sebab apa sebab aku dah bagitau sebab tadi -.-"


Banyak beza between tahun ni dengan tahun lepas sebab aku kan dah berubah *facepalm. So aku tak mintak banyak sangat, aku mintak sikit je,hewhewhew. 


Antara hadiah-hadiah yang terpilih ialah : :


1) Jam warna oren!!!!!



pakcik google menge"dog aku -,-" gambar tak nak lagi besar pulak kan.

Sebab musabab : Jam purple aku dah rosak, keluar nombor pun macam hidup segan mati tak mahu :(

2) KUTED baru!!


pilihan aku sure lah yang besar tengah-tengah tu.

Sebab musabab : KUTED aku yang sedia ada sekarang ni dah kurus murus so aku dah jarang peluk then KUTED yang sekarang ni selalu diperkotak-katikkan disebabkan kekurusan dia -,-

3) Baju kurung cotton warna turquoise!!!!


aku tak nak model ye sekali tau,hewhew.

Sebab musabab : Lately ni aku gila dengan warna turquoise,hehe.

4) Muzium Melaka!!!!!!!!!!!!


River Cruise Melaka.

Sebab musabab : Aku tak tau kenapa aku sejak-sejak ni gila nak belajar sejarah balik then aku nak sangat pegi muzium,waaaaaa. Actually semalam means malam tadi ada yang ajak aku pegi Melaka hari ni tapi disebabkan aku yang bangang, senang-senang je aku tolak. Sekarang menyesal tak sudah -,-"

Tu je kot yang aku nak buat masa ni, hewhew. Ni pun dah kira banyak kan? Kesian korang-korang kena layan perangai aku. Tapi sebelum pape terjadi aku nak tegaskan kat sini "AKU MINTAK NI SESAJE JE,KALAU NAK BAGI SILAKAN KALAU TAK NAK BAGI JANGAN KUTUK BELAKANG. TERIMAKASIH"

Banyak masalah dan dugaan menimpa sem ni,aku tahan dan sabar je. 

Kalau korang perasan dah lain sikit permintaan aku dari tahun lepas sebab aku tak mention nama sape-sape. Alasan munasabah untuk itu ialah aku tak nak mintak-mintak kat orang dah sebab mengikut nasihat yang tersayang " bukan tak bagi awak mintak-mintak ni tapi certain orang tak boleh then tak suka sangat kalau awak macam tu".

So then i decided to not mention who supposedly give me that thing. Aku taknak lah nanti orang kutuk belakang,hewhew.

p/s : tahap keinginan terhadap permintaan itu boleh dilihat dari tanda seru ye kengkawan.




Comments

Popular Posts