my.21st.birthday

Assalamualaikum semua ;)


Hai semua-semua ;) aku dah pun berumur 21 tahun genap pada 29 April 2012. Masa birthday aku tu aku kat kampung *means kat rumah* sebab aku nak kena uruskan something. Thanks to all wishes through FB,Twitter,message,call. Really appreciate that.


Sena ye nak cite pasal the prank and the celebration. Terharu sangat-sangat sebab this year MyPowerRangers yang plan sambut birthday aku. Aku kena prank pada 3 Mei 2012. Kira belated lahh,kalau tahun lepas becoming prank tahun ni belated prank.


Aku as usual lahh, tak expect pape pasal plan budak bertuah tu. Then semalam dia cakap nak keluar pegi jenjalan. Aku pun okay jelahh, padahal dalam hati ni tertanya-tanya dia keluar dengan sape, buat apa. Then siang hari ni aku mesej dia kat mana then dia cakap dia keluar kat KLCC. Then aku okay je.


Prank start maghrib tu, maghrib lepas aku mandi-mandi aku pegi tapau makanan then lepas je makan Kak Su pulak mesej suruh datang PTSL sebab nak ajak buat keje. Aku ni dahla tengah geram dengan budak bertuah tu so aku macam delay lah nak pegi PTSL. Aku cakap kat Kak Su nak pegi lambat then tah nape Kak SU gigih suruh aku pegi time tu jugak.


Aku dah pelik, then aku gagahkan jugak pegi PTSL time tu. Sampai je PTSL aku cari Kak Su then time tu budak bertuah tu call suruh aku naik K4 ambik barang dia nak bagi. Aku ni pelik lah nape budak bertuah tu kejam sangat suruh aku naik padahal aku baru je sampai PTSL.


Sampai je kat K4, aku dah nampak Syahmi, Apis, Nani dengan Basha. And then korang boleh expect lah apa jadi kan? Penuh muka aku dengan tepung bagai. 


Sila layan picture dibawah untuk penerangan lanjut : :




my cake!










Fakta yang aku baru tau lepas aku kena prank tu : :
1- Ien rupa-rupanya mesej-mesej dengan budak bertuah tu nak kenakan aku and pada masa yang sama budak bertuah tu mesej aku.
2- Suppose Basha yang buat-buat jatuh tangga then mintak pertolongan aku.
3- Disebabkan aku ni naik tangga yang bukan tangga target so Kak Su pulak jadi runner bagitau aku tengah buat apa sume lah.
4- Budak bertuah tu tak pegi KLCC, aku kena tipu hidup-hidup -,-"
5- Budak bertuah tu beli hadiah aku kat Mid petang Isnin lepas, tah camne aku boleh tak perasan pape.

Thanks sayang-sayang semua :) 

Yang tak boleh blah tu, budak bertuah tu siap post event nak kenakan aku kat FB.haha. Patutlah Kak Su sejak sebelum event dia cakap jangan bukak FB kat aku.


Thanks for the moment <3 For MyPowerRangers thanks for unexpected moment like this. Your doing a great job dear, love you :) Untuk geng-geng budak bertuah ni terimakasih sangat-sangat cc Ien, Nani, Basha, Kak Su, Apis, Syahmi.




Comments

Popular Posts