second.prank

Assalamualaikum semua ;)


Tak tido lagi ke? hahaha. Actually aku baru je balik lepaking and makang-makang kat Mapley. Aku datang je Mapley tadi ternampak Kerol and the gang then nampak Madi melambai-lambai dengan sungguhnya kat aku. Actually time tu rasa femes ames kejap,hewhewhew. Kerol siap cakap 'femes kau ehh we'. Well Kerol, you know me.hahaha. 


Sena ye bukan nak cite pasal Mapley ni tapi nak cite aku kena prank birthday buat kali kedua!! Arghhh, seteressss. 


Cite dia start bila malam ni *malam jumaat hari khamis* aku ada meeting dengan PERMAJ pasal AGM. Then aku datang lah dengan penuh berhemah dan gaya. Time meeting start aku memang tak syak pape. Lepas je Gombal sampai kat meeting tu aku dah rasa cam lain sebab Acit tetiba pegi kat Gombal then amik something then blah.


Aku cam pelik lah Acit ni pegi mana. Then aku dah tak hirau sebab aku dengan Ecah duk sibuk main henfon  Ijul, Gombal dengan Zamir. Main snap-snap gambar then buat wallpaper diaorang,hahah. Mohon jangan tukar wallpaper. 


Then lepas je Acit kuar meeting, henfon Ain asyik bunyi je. Siap Ain kuar meeting nak jawab call. Aku dah pelik, aku tanya Acit pegi mana kat bebudak ni. Then diaorang cakap Acit pegi kencing so aku iya kan je.


Selepas bape minit, Acit masuk dengan sekotak kek coklat. Time tu Ezam dah suraikan meeting, kira dah baca doa balik. Aku dah blur sebab time Acit pegang kek tu dia cakap bukan untuk aku so aku expect kek tu bukan untuk aku.


Tapi sena ye kek tu memang untuk aku sebab kek tu tertulis ' Happy Birthday Yana Gendut '
Amat mendogging sangat ye Acit and the gang. 



kek coklat senget sebab Gombal bawak naik moto.


Ain edit,heheh. 


Lepas je makan kek, actually bukan makan kek pun. Main tepek-tepek kek kat muka. Paling teruk dah sah-sah la aku.


see my ugly face?

Jahat sangat kanak-kanak PERMAJ ni. Siap makang-makang and tepek-tepek kitaorang pun turun. Sempat jugaklah aku mengenakan Ijul, Gombal, Acit dengan Kak As. Aku ingat dah stop sampai situ je. Turun je parking FSSK tu tengah sibuk-sibuk nak balik. Tah datang dari planet mana, ada tepung bersiram kat pale aku. Aku dah syak Gombal *tak payah syak sena ye sebab dah memang Gombal*



Main tepung pulak kat bawah. As usual aku kena paling teruk. Aku nak balas dendam kat Ijul, Gombal dengan Acit tak dapat sebab diaorang main lari-lari so aku kerjakan moto diaorang. Penuh moto diaorang dengan tepung and telur! Padan muka korang,hahah.

Siap setel sume kitaorang balik mandi-mandi, yang bebudak tu basuh moto.hahah. Then pegi makang-makang. Tahir belanja!! yeah!! Thanks Ecah sayang sebab bagi tudung dengan buku cite ;) Kat Mapley tadi boleh pulak jumpa Apau *saje je nak mention budak ni,kang tak mention melalak pulak kat kelas* hahah. 

For sayang-sayang PERMAJ, thank you so much for that. Aku tak expect langsung. Sayang korang. Nanti kat PD tunggu revenge aku ehh. 

p/s : mata pedih kena kek -,-'

Comments

Popular Posts