first.paper

Assalamualaikum semua (:


Sihat ke tidakkk*gaya KakSu* haha. Okaylah, who those yang amik exam tu aku nak ucap tahniah la. Actually, hari ini bertarikh 11 June 2012 adalah hari besar bagi budak TK sebab hari ni hari presentation system, boom boom kebaboom*bunyi mercun*. Sebelum pagi kejadian itu aku dengan Zaidi Acan Pikah pulun kat buzen buat sistem.


Penat kot, subuh baru aku balik kolej. Siap siap kan diri gosok baju bagai, siap boleh nap kejap.hehe. Pukul 8lebih je aku gerak pegi fac sebab supervisor nak jumpa kitaorang dulu sebelum present. Time tu gg kot sebab call Pikah tak angkat angkat, lebih 10kali kot. Dahla document full kat dia. 


Agak down lepas jumpa Dr Ravie sebab sistem tak menjadi dan banyak error.huhu. Then kitaorang turun kat makmal untuk presentation. Dalam 9lebih camtu Pikah call cakap dia baru bangun, aku pun bergegas rembat moto Apau then gerak pegi buzen amik dia. Zaidi pulak pegi print poster and bind docu. 


So after that, start our presentation. Time present tu memang kaw palingkaw kena hentam, habis je Dr Salwani dengan Dr Azizi tanya tanya, aku blah pegi tandas then cry cry. T_______T time aku keluar tandas pulak si Apau ni pegi tandas so dia nampaklah aku cry cry.


Time dia nak pujuk*pujuk ke?* aku dah meleleh ayormato, so aku masuk balik tandas yang dia boleh tunggu kat pintu toilet then cakap 'rilex ah doe'.


Kali kedua aku menangis sebab projek, situasi pun sama. Penat penat buat then tak jadi.huhu.


Tapi at the end aku happy sebab tak elok nak sedih sangat.hikhikhik*gelak miaa*



so meet our group with our coordinator project.


bersarungkan kain Ien+baju PC+shawl Gombal bagi aku merempit naik moto amik Pikah


makang makang after Zul and the Imagine Cup geng dapat hadiah

So thats the story, kalau nak tengok gambar. Ada kat FB i.hehe. 

Yang paling sawannya time penyampaian hadiah budak Imagine Cup, dah kitaorang semua jerit nama Zul. Sikit sikit Zul sebabnya just Zul sorang je budak melayu yang cekal hati masuk Imagine Cup bersama budak cina.haha. Nice ah Zul.

p/s : exam!!!



Comments

Popular Posts