sekejap.berlalu

Assalamualaikum semua =D *tiru apau*

Lama dah tak aku tak menaip something kan, sebab busy dan malas yang amat. Tu yang asyik delay je nak update,hewhewhew*gelak keji* Hari ni penat dan ngantok yang amat sangat sebab 1malam tak tido siapkan robot tu. Actually khamis malam jumaat tu aku pegi dinner fac, aku join sebab bayar murah. 



me.Kaksu.Fatin


me baju pinjam :D

Balik je dari dinner tu aku dengan Kaksu Basha pegilah isi minyak, aku dengan dress bagai masuk stesen minyak. Dah sume orang pandang -______- malu aku. Siap je semua terus shoot pegi mamak then pegi pusan untuk pepah robot.

1malam tak tido siapkan robot tu, sampai pukul 6 lebih kat pusan. Padahal presentation pukul 10,siap je program robot then robot pun dah ikut flow majlis kitaorang blah balik bilik nak nap kejap. Tau jelah kalau dah nap kejap tu maksud dia apa.

Aku memang tak sedar langsung, sedar je kaksu datang bilik. Aku dengan sepantas kilat tak mandi terus sarung baju kurung then turun tunggu bas*dah selalu sangat pegi kelas tak mandi* 

Time present robot tu pulak datang sawan, coding semua okay tapi robot pulak tak ikut flow majlis. Dah semua tensi, siap masam-masam muka bagai. 

Tapi at last present apa yang ad je, muka semua memang sembab lah dengan mata panda lagi. 

Big thanks to Zul and Apau serta Kaksu. :)

Satu lagi event yang jadi sebelum malam  itu adalah prank birthday Apau!!!! pada malam rabu lepas. hahahaha*gelak setan*. First time bagi aku yang organize prank birthday orang. Selalu kantoi je.



birthday girl


and the guy become this,haha. 

Seronok sangat sebab dapat prank budak sekor ni,haha. Dia actually tak expect pape pun sebab dia ingat kitorang dah lupa dengan birthday dia sebab dah 10 hari berlalu.

For you :
Happy birthday Apau, hadiah kau claim sebulan lagi eh. :)

Sekian untuk aktiviti itu, sekarang fokus projek kumpulan then final. Sem depan aku dah LI, takut sangat LI sebab aku bukan pandai sangat pung. 

Hope semua okay. Btw aku still exco PERMAJ, aku exco informasi dan penerbitan :)
Finally i got my really post. Goodbye kebudayaan,heheh.

For my friends happy exam :) For student projek kumpulan. Ayuh kita struggle untuk ini.

p/s : entri merepek.











Comments

Popular Posts